Bayersk pølse 1 |
Ingredienser 1 1/2 kg magert svinekød 1 kg spæk 65 g salt 1 tsk. salpeter 1 tsk. st. peber 1/2 tsk. st. nelliker 1/2 tsk. allehånde 1 tsk. sukker Fremgangsmåde Kød og spæk hakkes 8 gange gennem kødmaskinen, æltes med krydderier og suppe til en lind grød, stoppes derefter i smalle medistertarme (helst i lammetarme, men de er meget dyre). Tarmen drejes et par omgange for hver 12 cm skiftevis til venstre og højre side og må ikke fyldes for stærkt. Pølserne saltes ca. 5 timer i mættet saltlage, aftørres og hænges i lufttræk 1 døgn, før de røges 1 døgn. Holder sig i den kolde årstid kun ca. 1 uge. Ønskes de opbevaret længere, kan de henkoges. |
mandag den 5. marts 2012
Bayersk pølse 1
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar