Finthakket medister |
Ingredienser 1 kg. fersk kalvekød 7-10% (hakket) 1 kg. flæskekød 7-10% (hakket) 500g spæk (hakket) 100 g. flormel pr. kg. af alt kød 30 g. løg pr. kg. af alt kød 5 g. krydderblanding pr. kg. af alt kød 28 g. salt pr. kg. af alt kød 100 g. sød eller skummet tørmælk, hvis tørmælk, da mere salt Medister krydderi blanding: 100 g. stødt peber 50 g. koriander 40 g. muskatnød 20 g. allehånde 10 g. kardemomme Fremgangsmåde Først udrøres kalvekødet, hvori løgene er hakkede, i røremaskinen med salt, mel og krydderierne, og nu røres flæskekødet sammen med dette og til sidst spækket, dog må man ikke få det hele for lindt. Sprøjtes i svinetarme i passende tykkelse 32-34 mm. |
mandag den 5. marts 2012
Finthakket medister
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar