mandag den 5. marts 2012

Finthakket medister

Finthakket medister
Ingredienser
1 kg. fersk kalvekød 7-10% (hakket)
1 kg. flæskekød 7-10% (hakket)
500g spæk (hakket)
100 g. flormel pr. kg. af alt kød
30 g. løg pr. kg. af alt kød
5 g. krydderblanding pr. kg. af alt kød
28 g. salt pr. kg. af alt kød
100 g. sød eller skummet tørmælk, hvis tørmælk, da mere salt

Medister krydderi blanding:
100 g. stødt peber
50 g. koriander
40 g. muskatnød
20 g. allehånde
10 g. kardemomme

Fremgangsmåde
Først udrøres kalvekødet, hvori løgene er hakkede, i røremaskinen med salt, mel og krydderierne, og nu røres flæskekødet sammen med dette og til sidst spækket, dog må man ikke få det hele for lindt.
Sprøjtes i svinetarme i passende tykkelse 32-34 mm.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar