tirsdag den 6. marts 2012

Røget rejer

Røget rejer



Rejerne saltes ca. ½ time inden de røges herefter skyldes de i med koldt vand.

Kan sættes på fugtet pind. eller lægges direkte på risten men pas på de ikke falder igennem.

Flisen eller smulden lægges i blød ca. en halv time inden brug så der ikke går ild i det.



Ved grillen

opvarmes til 110-120 grader ingen vandbaljen i, røgflisen eller rygesmuld kommes ned i gløderne og når der er rigligt med røg lægges rejerne på, men ikke mere en 8-10 min. lidt efter størrelse.

De må ikke må blive tørre, tjek evt. ved 6 - 8 min.

Luk så lang ned for alle spjæld så temp ikke stiger.
Forslag til tilbehør


Serveres varme eller eller kolde sammen med anden fisk eller alene som forret med frisk brød evt. med mayonese eller hjemmelave fiske dressing. Hvidvin eller en kold øl..

Ingen kommentarer:

Send en kommentar