tirsdag den 6. marts 2012

Lampe's Linse Cassulet 4 couverter

Lampe's Linse Cassulet 4 couverter

4 dl grønne linser
5 dl hønseboullion
2 fed hvidløg, finthakket
1 stk finthakket løg
2 stk tomater, skind og kerner fjernes, skæres i tern. (Concassé)
8 stk kogte Lampe's kålpølser®, 4 i skiver, 4 flækket på langs
timian, salt & peber. Olie til stegning.

Tilberedning

Linserne koges i møre (ca.20min.) hønseboullionen, sigtes
Lampe's kålpølser , de flækkede, grilles let til de får farve.
Løg og hvidløg sauteres af i olien, uden at tage farve.
Lampe's kålpølser i skiver samt de kogte linser tilsættes.
Det hele smages til med salt, peber og frisk timian.
Retten anrettes med Cassuleten i bunden, pyntes med de
grillede pølser samt tomat concassé.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar