Frokostpølser |
Ingredienser 1 kg. kalve- eller oksepillekød, ansaltet 1 kg. grisehovedkød, ansaltet 1 kg. sokød, gerne noget fedt, ansaltet ½ kg. fersk fedtafpuds 4 g. krydderiblanding pr. kg. kød skinkelage Krydderiblanding: 10 g. paprika 15 g. kardemomme 75 g. muskatnød 100 g. hvid peber Fremgangsmåde Farsen stoppes i svinetarme 32-34 mm. og afdrejes i passende længder. De færdige pølser ophænges på røgstok og får lov til at hænge til næste dag, for at farsen kan sætte sig og trække kulør. Næste dag røges pølserne grundigt i varm røg, sådan at der ikke findes nogen urøgede steder. Pølserne skoldes derefter ca. 8-10 minutter i vand der er 88-90°C, og efterskylles i kuldslået vand. Pølserne ophænges derefter på røgstokke sådan at de ikke berører hinanden. |
mandag den 5. marts 2012
Frokostpølser
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar