Kålpølser med gammeldags grønlangkålTil 4 personer
500 g hakket, kogt grønkål
250 g hakket, kogt hvidkål
3-4 mellemstore kogte kartofler
4-5 dl. bouillon
75 g smør
salt og peber
ca. 5-8 stk. Slagter Lampe kålpølser
Tilberedning af grønlangkålVarm ovnen op til 150°C. Smør smeltes ved svag varme i en tykbundet gryde (gryden skal være ovnfast). Grønkål og hvidkål tilsættes og varmes langsomt op. Bouillon tilsættes lidt efter lidt under om-røring. Kartofler moses groft med en gaffel og tilsættes. Resten af bouillonen tilsættes og retten smages til med salt og peber. Gryden med låg stilles i ovnen i ca. 45 min.
Tilberedning af kålpølserKålpølserne kommes i kogende vand. Sluk for varmen og lad gryden stå på den varme kogeplade i 30 min. derefter er Kålpølserne klar til servering. Tilbehør: Serveres med hvide og brune kartofler, sennep og rødbeder.
TipGrønlangkålen må gerne stå længere tid i ovnen - retten bliver blot endnu bedre. | | |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar