tirsdag den 6. marts 2012

Sardellen Leverpølse

Sardellen Leverpølse
Ingredienser:
1,5 kg svine lever
1 kg spæk (ikke røget)
1 kg kalvekød
2 kg svinekød
250 g ansjoser
Salt
hvid peber (stødt)
Merian
Opskrift:
1,5 kg rå finthakkede svinelever, 1 kg ikke røget spæk, skæres i små tern, 1 kg kogte hakket fint hakket kalvekød , 2 kg kogt fedt svinekød, også hakket, finthakket 250 g udbenet ansjoser blendeds og krydres med salt, stødt hvid peber og merian.
Det fylder i leveren tarme, . Når du har dem bundet stramt, kog dem halv time i moderat kogende vand. Vendes 1 gang mens de koger. Når pølserne er kogt, køles de i koldt vand, køler helt af mellem våde håndklæder og hænges til tørre til følgende dag . Selv lever pølse holder frisk 8-14 dage, men kan ryges for svag.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar