Grundfars til hjemmelavede pølser |
Ingredienser 1 kg. Hakket svinekød fedtprocent gerne 20% 1 spsk. Salt 1 tsk. Friskkværnet peber Evt. ½ hakket løg 1 kvart revet muskatnød Lidt hvedemel 1 æg 3,5 dl. Piskefløde Fremgangsmåde Hakkekødet røres sejt med salt. Herefter tilsættes løg, peber, muskatnød, mel og farsen røres glat. Ægget tilsættes og farsen røres sammen. Herefter hældes piskefløden stille og roligt i farsen. Herefter er det kun fantasien der sætter grænser. Tag f.eks ½ kg grundfars og tilsæt en god kraftig øl og finthakket chili og lidt rosmarin - Mmm lækre "ølpølser". Den færdige "pølsefars" stoppes i udblødt lammetarm, som kan købes hos slagteren. Har man ikke en røremaskine med pølsehorn, kan en sprøjtepose bruges. |
mandag den 5. marts 2012
Grundfars til hjemmelavede pølser
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar