mandag den 5. marts 2012

Grundfars til hjemmelavede pølser

Grundfars til hjemmelavede pølser
Ingredienser
1 kg. Hakket svinekød fedtprocent gerne 20%
1 spsk. Salt
1 tsk. Friskkværnet peber
Evt. ½ hakket løg
1 kvart revet muskatnød
Lidt hvedemel
1 æg
3,5 dl. Piskefløde

Fremgangsmåde
Hakkekødet røres sejt med salt. Herefter tilsættes løg, peber, muskatnød, mel og farsen røres glat.
Ægget tilsættes og farsen røres sammen. Herefter hældes piskefløden stille og roligt i farsen.

Herefter er det kun fantasien der sætter grænser. Tag f.eks ½ kg grundfars og tilsæt en god kraftig øl og finthakket chili og lidt rosmarin - Mmm lækre "ølpølser".

Den færdige "pølsefars" stoppes i udblødt lammetarm, som kan købes hos slagteren. Har man ikke en røremaskine med pølsehorn, kan en sprøjtepose bruges.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar